Umbraco Cloud - Umbraco hosting i skyen

Umbraco Cloud er skalerbar og fleksibel hosting hvor din Umbraco løsning opgraderes automatisk, og du kan på få minutter have en ny Umbraco løsning eller testmiljø i luften.

Umbraco Cloud er baseret på den solide Microsoft Azure infrastruktur og med mulighed for individuel SLA og medfølgende SSL, er dit website - om det er lille eller stort - i trygge hænder.

Skalerbar og fleksibel Umbraco hosting

Hosting af websites i skyen er langtfra noget nyt. Alligevel tilbyder Umbraco Cloud fordele for vores kunder og for os selv, som andre hostingselskaber ikke kan tilbyde.

Med Umbraco Cloud er der ingen grund til at være bekymret for at løbe tør for ressourcer. Sites placeres efter de ressourcer, der er behov for, og hvis behovet ændrer sig, flyttes de automatisk, så ydeevnen altid er optimal.

Er der et øget behov for mange ekstra ressourcer fx i forbindelse med kampagner, presseomtale eller andet, er det let og hurtigt at få tildelt dedikerede ressourcer enten for en periode eller permanent.

Mulighed for flere udviklingsmiljøer

En ny webløsning skal løbende udbygges, opdateres og vedligeholdes. Der er SEO-folk, der kommer med optimeringer, redaktører der vedligeholder indhold og udviklere, der implementerer nye features – Alt sammen på én gang.

Ofte sætter implementeringen af nye features en stopper for redaktørers arbejde, da man ofte vil lave et ”content freeze” i det tidsrum, ændringerne lægges på løsningen. På Umbraco Cloud er det ikke længere nødvendigt med sådanne manøvrer, da hele webløsningen kan kopieres til flere isolerede miljøer.

Ekstra miljøer oprettes let ved klik på en knap uden større omkostning til en testserver. Via Umbraco's ContentFlow flyttes indhold let og enkelt mellem miljøerne, så både nyt indhold og ny udvikling hurtigt kan testes, inden det sættes live.

Umbraco opgraderes automatisk

Umbraco Cloud sørger for at holde din Umbraco løsning opdateret med de seneste bugrettelser og patches – Helt automatisk! Det holder din løsning sikker og giver øget performance.

Ved nye større udgivelser er der behov for at teste opgraderingen på et isoleret testmiljø, hvorefter den seneste version kan rulles ud på jeres livemiljø.

Patch og bugrettelser indenfor samme versionsnummer er gratis og sker helt automatisk. Det er normalt noget, der skal ske manuelt, og derfor medfører en omkostning for kunderne på løsninger, som ikke ligger på Umbraco Cloud.

Af samme årsag vil det at opgradere til en ny minor version - fx 8.4 => 8.5 kunne klares indenfor meget kort tid - typisk en times tid.

Umbraco Latch: SSL er inkluderet og gratis

Inkluderet i prisen er også TLS certifikat, som betyder at dit site kører med HTTPS. Sikkerhed på nettet får højere og højere betydning, så hvis dit site ikke allerede kører på en sikker forbindelse, så anbefaler vi at få det aktiveret. Vi har før skrevet om emnet på bloggen, du kan her læse mere om hvorfor man bør bruge HTTPS.

Umbraco Latch fungerer ud af boksen på Cloud - TLS certifikatet bliver lagt på sitet helt automatisk. Derudover er der slet ikke noget der hedder fornyelse af certifikat, så det er en mindre ting man skal huske på.

Ønsker du vores bud på en Umbraco løsning til din virksomhed?

Peter Glargaard

Direktør og medejer
i Ørskov Gruppen A/S

Peter Glargaard

Send mig en mail
Eller ring 21 22 09 55

Kristoffer Sørensen

Konsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Kristoffer Sørensen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 62

Ørskov 031121 1005