Indretning handler om at skabe et uforglemmeligt førstehåndsindtryk

Hos Ørskov Gruppen får du tegnestue, kreative kræfter og sparring ét og samme sted.

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Vores indretning starter med dig

Vi kan være med fra det første møde til den sidste delikate detalje er sat. Vores indledende samtaler giver os indblik, mens den kreative sparring hjælper med at forme ideerne. Vi tilpasser vores tilgang efter dig og dine ønsker. Du kan også give os helt frie tøjler, hvis du har mest lyst til det.

Vi kan indrette alt fra butikker til mødelokaler og institutioner. Indretning handler om mere end bare møbler. Det handler om at skabe en oplevelse, der afspejler din virksomheds brand og som samtidig imødekommer alle de funktioner, rummet skal kunne opfylde.

Vi forstår vigtigheden af, at dine lokaler udstråler innovation og vækker nysgerrighed hos dine besøgende. Hos Ørskov Gruppen er vores tilgang til indretning baseret på at skabe en gennemgående rød tråd, der skiller sig ud ved hjælp af nøje udvalgte møbler og de rette farver, der ikke kun fortæller, hvem du er, men også hvad din virksomhed repræsenterer.

Med Ørskov Gruppen får du en indretningspartner, der værdsætter din deltagelse gennem hele rejsen. Vi ønsker, at du føler dig tryg ved at lade os stå for indretningen.

Ring til os i dag, og lad os sammen realiserer dine ønsker. Ingen forpligtigelser, selvfølgelig.

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Butiksindretning

Butikker og detailhandler kan drage fordel af en skræddersyet indretning. Udtrykket i butiksindretningen optimerer genkendelsesværdien og kan støtte op om nøjagtig den historie, du ønsker at formidle. En velovervejet butiksindretning åbner ikke kun mulighederne for mersalg, men det giver også butikken muligheden for at skille sig ud fra mængden. Hos Ørskov Gruppen tilbyder vi indretning baseret på dine designønsker. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra layout og design til synlighedsoptimering fra gadeniveau.

Bliv inspireret ved at udforske vores tidligere projekter, som her, hvor vi har bragt Stauning Whiskys historie til live gennem indretningen.

 

Stauning Whisky
Stauning Whisky er et destilleri, der ikke ligner nogen andre destillerier. 24 store kobberkedler, en stor glasfacade og en hal fyldt med egetræsfade gør, at Stauning Whisky ikke minder om nogen anden. Når Stauning Whisky åbner dørene, så gæster på nærmeste hold kan dufte og se processen bag destilleriet, skal det være den sammen storytelling hele vejen rundt.

Omdrejningspunktet for indretningen er glas, metal, træ og kobber. Med udgangspunkt i produktet, historiefortællingen og Stauning Whiskys DNA har vi bundet en rød tråd på butikken, indgangspartiet og det gamle kølerum.

Lise Juhl Hansen

”Først og fremmest er resultatet blevet rigtig godt og butikken fremstår helt rigtigt i forhold til, hvem vi er. Udover det har det været en fornøjelse at arbejde med Ørskov Gruppen, som har givet en professionel og kreativ rådgivning”

Lise Juhl Hansen Tour- og eventmanager hos Stauning Whisky

Kontorindretning

Kontoret er ikke længere bare et sted, hvor arbejdet skal udføres. Det er blevet en nøgleaktør i god arbejdstrivsel, produktivitet og kreativitet. Hos Ørskov Gruppen forstår vi vigtigheden af at skabe et inspirerende arbejdsmiljø gennem den rette kontorindretning.

Vi designer med formål. Vores tilgang til kontorindretning begynder med, at vi skal forstå din virksomheds kultur og arbejdsprocesser. Vi designer rummene ud fra et formål, hvor hvert element bidrager til en helhed, der fremmer samarbejde, fokus og trivsel.

Kontorindretningen er også en forlængelse af din virksomheds identitet. Vi bruger designelementer og farver for at skabe et kontor, der afspejler virksomhedens værdier.

Se herunder, hvordan vi har leveret skræddersyede løsninger til virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Kontorindretning

Skal dit firma have en skarp visuel identitet?

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Morten S. Ørskov

Kreativ direktør og medejer
i Ørskov Gruppen A/S

Morten S. Ørskov

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 58

Ørskov 031121 1005