Fleksible webløsninger med Umbraco

I Ørskov Gruppen har vi udviklet webløsninger i Umbraco siden 2011, og vi er vilde med det. I mere end 5 år har vi været Umbraco Gold Partner og i 2024 blev vi Platinum Partner.

Vi mener, Umbraco er markedets mest fleksible CMS

Vi skal skabe maksimal værdi for vores kunder med de løsninger, vi udvikler. Derfor er det vigtigt, at løsningerne bygges i et system, som er fleksibelt, omkostningseffektivt og fremtidssikret. Det får vi og vores kunder med Umbraco. Vi går op i at være en fleksibel og vidende samarbejdspartner for vores kunder, og det bliver understøttet af vores tætte samarbejde med Umbraco bl.a. via vores status som Umbraco Platinum Partner. Alt er muligt med en webløsning leveret af Ørskov Web i Umbraco.

 

Skalérbare og fremtidssikrede webløsninger fra Ørskov Gruppen

Uanset størrelsen og kompleksiteten på den webløsning du ønsker, så kan vi levere den. Vi har stor erfaring med komplekse løsninger som fx apotekerløsningen apotekeren.dk, men laver også mere simple hjemmesider til fx industrielle virksomheder og håndværksvirksomheder. Derudover laver vi naturligvis mange webshops, som du kan læse mere om her. Ingen virksomheder vokser ud af en Umbracoløsning - den kan altid udvikles i takt med virksomhedens udvikling.

 

Virksomhedsstørrelse og branche er underordnet for os. Det vi lægger vægt på er at kunne bidrage positivt til vores kunders forretning og skabe et langsigtet samarbejde. Her er et par eksempler på variationen i vores Umbraco projekter:

foodgroupdenmark.dk

foodgroupdenmark.dk
foodgroupdenmark.dk

basico.dk

basico.dk
basico.dk

biosteel.dk

biosteel.dk
biosteel.dk

solgaarden.dk

solgaarden.dk
solgaarden.dk

tomostours.dk

tomostours.dk
tomostours.dk

borkfestival.dk

borkfestival.dk
borkfestival.dk

remisenskjern.dk

remisenskjern.dk
remisenskjern.dk

hotelskjern.dk

hotelskjern.dk
hotelskjern.dk

Umbraco Platinum Partner

Vi har siden 2017 været Umbraco Gold Partner, og blev i 2024 Platinum Partner, som er det højeste partnerskabsniveau, man kan opnå. Det giver vores kunder sikkerhed for, at vi har det højeste niveau af Umbraco-certificeringer, og vi har direkte adgang til at påvirke udviklingen i Umbraco CMS via tætte bånd til Umbraco Headquarter og et stærkt Umbraco community. Desuden har vi adgang til support og rådgivning hos Umbraco uden ekstra omkostninger for vores kunder.  

Umbraco Platinum Partner

Hosting i skyen

Vi anbefaler at hoste Umbraco på Umbraco Cloud, der er baseret på Microsoft Azure, hvilket giver den bedste infrastruktur, ydeevne og sikkerhed. Står virksomheden overfor større ændringer på løsningen, tager det kun 5 minutter at klargøre et test-miljø, så redaktører og udviklere ikke påvirker driften af den aktive løsning.

Der er herudover mange yderligere fordele, bla. automatiserede opgraderinger, gratis SSL og Umbraco Forms samt meget mere. Du kan her læse mere om Umbraco Cloud.

Med 70+ webløsninger på Umbraco Cloud er vi i Ørskov Gruppen et Cloud Powerhouse. 

Ønsker du vores bud på en Umbraco løsning til din virksomhed?

Peter Glargaard

Direktør og medejer
i Ørskov Gruppen A/S

Peter Glargaard

Send mig en mail
Eller ring 21 22 09 55

Kristoffer Sørensen

Konsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Kristoffer Sørensen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 62

Umbraco Goldpartner