Shopify webshop

Hvis du har afsøgt markedet for e-commerce platforme, er du garanteret stødt på Shopify - og det er ikke helt tilfældigt

Shopify er blandt verdens mest anvendte e-commerce platforme

Shopify er blandt verdens mest anvendte e-commerce platforme

lowlands.dk

lowlands.dk
lowlands.dk

butik-bellamaya.dk

butik-bellamaya.dk
butik-bellamaya.dk

Her er 5 gode grunde til at Shopify er så populært

  1. Prisvenlig: Shopify giver dig mulighed for at komme i gang med din e-commerce forretning for et forholdsvis lille beløb taget funktionalitet og design i betragtning. Du får rigtig meget leveret ud af boksen, og kan derfor spare udviklingstimer. 
  2. Brugervenlighed: Shopify tilbyder en intuitiv brugerflade, der gør det nemt for dig og dit team at administrere din webshop. Uanset din tekniske baggrund lader Shopify dig oprette, tilpasse og drive din e-handel med lethed.

  3. Tilpasningsmuligheder: Med et bredt udvalg af temaer og avancerede tilpasningsfunktioner kan du sikre, at din webshop afspejler dit brands unikke identitet.

  4. Integrationsmuligheder: Integrer nemt med forskellige apps og værktøjer, som kan forbedre din forretning og give en mere helstøbt oplevelse for dine kunder.

  5. Sikkerhed og performance: Shopify sørger for, at din webshop kører sikkert og stabilt, hvilket er en vigtigt faktor, når det kommer til at fastholde og konvertere dine kunder.

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Find et design der passer dig

Når vi arbejder med Shopify, er første step, at vi i samarbejde med kunden finder frem til den funktionalitet og det udtryk, vi ønsker, webshoppen skal have. 

Når det er fastlagt, går vi på jagt efter det perfekte tema i Shopify's temabank.

Shopify rummer nemlig et stort antal temaer med forskellige indstillingsmuligheder, så du ud fra dit valgte tema kan skabe dit eget udtryk og samtidig drage fordel af funktionalitet og designelementer, som er indbygget i det pågældende tema. 

Implementering af tema og konfiguration af shoppen

Når temaet er fundet, er næste step at implementere temaet og lave de tilretninger, der skal til for at det matcher jeres virksomheds identitet og udtryk.

Derudover kan det være, at der er behov for at migrere indhold fra jeres eksisterende shop til den nye. Afhængigt af hvilke platforme der skal migreres mellem, findes der software til at håndtere den grove del af migreringsarbejdet. Det vil dog også kræve en manuel gennemgang for at sikre, at det hele står, som det skal. 

Der er også integrationer til fx indløsningspartnere, fragtleverandører, cookie consent udbydere og måske email marketing systemer. 

 

Introduktion til Shopify og webshop

Når teamet er fundet, implementeringen og konfigurationen i Shopify er på plads, og webshoppen er tilpasset jeres ønsker, er det tid til, at I selv bliver introduceret til webshoppen.

Her skal de sidste ting på plads, og I har mulighed for at gennemgå shoppen, og evt. oprette produkter eller tilpasse produkter og indhold efter en evt. migrering.

Vi vil introducere jer for ordrehåndteringen og den generelle brug af Shopify. En komplet rundvisning i Shopify´s backend. 

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline
Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Lyder det interessant? Så kontakt Kristoffer, så kan han fortælle dig mere.

Kristoffer Sørensen

Konsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Kristoffer Sørensen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 62

Ørskov 210224 0332