Webinarer

Du skal holde et webinar og har sikkert nok at gøre med at forberede indholdet. Vi står for det tekniske set-up og medbringer alt udstyret, så det eneste du skal fokusere på, er din præsentation.

Et skræddersyet webinar

Et webinar handler om at skabe relation og nærhed til din målgruppe, selvom I befinder jer langt fra hinanden. Du har fokus på at kommunikere dit budskab, så det er helt afgørende, at teknikken ikke spænder ben.

Når vi afvikler dit webinar, opbygger vi et mini-studie i dine egne lokaler og står for teknikken i forbindelse med transmissionen.

Der er mulighed for integration af logo, slides, film, musik og sceneskift, og vi tager udgangspunkt i dit budget, budskab og målgruppe, når vi foreslår en løsning. På den måde får du et webinar, der er skræddersyet til dig.

Når webinaret er afviklet, modtager du en version af webinaret i 4K-video, som du f.eks. kan dele på din hjemmeside eller sociale medier. Der er mulighed for at tilføje undertekster eller andre former for efterredigering efter behov.

Vi giver også gerne sparring på indholdet i dit webinar. Hvis emnet ligger inden for kommunikation, markedsføring, e-handel og forretningsudvikling, stiller vi os endda foran skærmen og afvikler det hele for dig. 

Et skræddersyet webinar

I Ørskov Gruppen kan vi hjælpe dig med mange forskellige slags content. Lige fra produktion af video til tekstforfatning, grafisk design og skrivekurser.

Tag fat i os for en uforpligtende snak.

Trine Ørskov

Strategisk chef
i Ørskov Gruppen A/S

Trine Ørskov

Send mig en mail
Eller ring 42 76 97 47

Ørskov 031121 569