Geckoboard

Geckoboard
Cecilie Espensen Cecilie Espensen | Udgivet: 2. april 2019

 

Et Geckoboard er en live visualisering af din virksomheds målepunkter. Det er en samlet statistik over alle dine data – lige fra antal besøgende på hjemmesiden, til interaktioner med jeres Facebook opslag. Geckoboard gør det nemt at præsentere data på den mest hensigtsmæssige måde. Dashboardet består af bokse, hvor der kan vises grafer, tabeller, cirkeldiagrammer eller blot tal. Som man kender fra Google Analytics er der mulighed for at sammenligne med data fra en foregående periode.

 

Skræddersyet dine behov

Dashboardet har et simpelt og gennemtænkt layout med bokse, som er nemme at justere i forhold til indholdet. Designmæssigt er det også muligt at tilpasse til dit brand ved at indsætte logo og tilpasse baggrundsfarven til virksomhedens grafiske linje.

 

Derudover kan dashboardet også tilpasses din virksomheds behov ift. hvilke data, der er relevant at vise. For en webshop er det relevant at se på ordreomsætning, gennemsnitlig ordreværdig, kundetyper, konverteringsrate osv. Mens det for et webbureau som vores er relevant at se på fx antal løste supportsager, første svartid og kundetilfredshed.

 

Ud af boksen

Hele ideen med dashboardet er, at det henter livedata, så du hele tiden er opdateret på, hvordan det går. Til dette har Geckooard allerede en masse kendte applikationer, som fungerer ud af boksen. Fx Google Analytics, Facebook, Instagram, Campaign Monitor, Mailchimp, Zendesk osv. Dette betyder, at du med få klik eksempelvis kan få vist en graf over antal besøgende på dit site den seneste måned.

 

Eksempel på udtræk fra Google Analytics

 

Eller se hvor mange har interageret med dit seneste Facebook opslag.

Eksempel på Facebook data
Eksempel på Facebook data

 

Special data

Med disse prædefinerede dataudtræk er man langt i forhold til at få samling på sine målepunkter, men har du fx en webshop med nogle meget specifikke tal, du gerne vil måle på, er det også muligt at lave skræddersyet integration til dette. Et eksempel kunne være, at du gerne vil have en oversigt over, hvilke kundetyper der lægger flest ordrer - fx klubmedlemmer eller almindelige forbrugere?

Et andet eksempel kan være tal på hvilke fragtmuligheder, der oftest bliver benyttet. Eller blot et tal på ordreomsætningen for de seneste 6 måneder.

Eksempel på special data
Eksempel på special data

 

Eksempel på special data

Med et Geckoboard slipper du for at skulle logge ind i 7 forskellige systemer for at finde dine data, og du får en samlet visualisering af dine forretningsmål. Derudover kan det også fungere også som en kontant reminder og et motiverende element for medarbejderne, hvis du hænger et tv op i virksomheden, så dashboardet bliver synligt for alle.

 

Vil du have et overblik over dine forretningsmål?

Skal vi hjælpe med opsætningen af jeres Geckoboard? Tag en snak med os om, hvordan I bedst muligt får dannet en visualisering af jeres mål, som kan gavne jeres forretning i sidste ende. Kontakt os på mail@oerskov.dk eller ring på +45 97 35 33 55.