Ørskov Gruppen bliver Umbraco Platinum Partner

Ørskov Gruppen bliver Umbraco Platinum Partner
Lone Kirk Korsgaard Lone Kirk Korsgaard | Udgivet: 20. februar 2024

Umbraco er mere end blot et stærkt, fleksibelt og skalérbart CMS. Det er en virksomhed med dybe værdier og dedikerede, venlige mennesker, der tror på at styrke sine partnere. 

"Og hvad så?" tænker du måske. 

Det er den personlige vinkel, der gør vores partnerskab med Umbraco særligt værdifuldt for dig.

Bliv klogere på, hvad vores Umbraco Platinum Partnerskab betyder for dig og din virksomhed.

Umbraco Platinum Partner

Hos Ørskov Gruppen har vi været et dedikeret Umbraco webbureau siden 2011. Vores engagement blev yderligere bekræftet som Umbraco Gold Partner i 2017, og nu i 2024, fejrer vi stolt vores opgradering til Umbraco Platinum Partner, som er den nye og højeste partnercertificering inden for Umbraco-familien.

Vores Umbraco Platinum Partnerskab går langt ud over et teknisk partnerskab; det er et samarbejde, der er bygget på tillid, dialog og en fælles vision om at skabe førsteklasses digitale oplevelser.

Det er denne insisteren på dialog, der er nerven i vores partnerskab, og som gør Umbraco til mere end blot en leverandør af teknologi.

Hvad betyder det for dig?

At vi er Umbraco Partner giver dig nogle helt unikke fordele.

Helt konkret får du:

1) Et webbureau, der forpligter sig til det højeste niveau af træning og certificering. 

2) En webløsning, der kan tilpasses 100% til dine behov, ønsker og udfordringer - både nu og i fremtiden.

3) En yderst kompetent sparringspartner, med den nyeste viden inden for webløsninger.

4) Adgang til hurtig og prioriteret support.

Cases: Se eksempler på webløsninger, vi har lavet til vores kunder

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline
Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Umbraco: Et unikt fællesskab

Den årlige begivenhed, Codegarden, er et perfekt eksempel på den åbenhed og fællesskabsånd, der definerer Umbraco.

Som Umbraco Partner har vi mulighed for at fordybe os i et fællesskab af udviklere, designere og digitale eksperter.

Codegarden er ikke kun en konference; det er en legeplads for vores webudviklere. Gennem dette community får vi ikke kun indsigt i Umbraco’s nyeste funktioner, men vi skaber også forbindelser og deler ideer med ligesindede fagfolk.

Tilbage på kontoret i Skjern tilføjer vores webudviklere de nye input og erfaringer til deres værktøjskasse af teknologier, metoder og bedste praksisser, der kontinuerligt styrker vores evne til at levere innovative løsninger og kvalitetsprodukter til vores kunder.

Peter Glargaard

At være Umbraco Partner er mere end bare teknologisk viden; det er nøglen til at guide vores kunder mod innovative digitale løsninger og skræddersyede webløsninger, der ikke kun opfylder nutidens behov, men også er rustet til fremtidens udfordringer.

Peter Glargaard Direktør i Ørskov Gruppen

Webløsninger rustet til fremtiden

At være Umbraco Platinum Partner giver os en privilegeret position til at forstå Umbraco's fremtidige retning og udvikling. Vi bliver indviet i kommende innovationer og ændringer, hvilket gør os i stand til at forberede vores kunder på fremtidens digitale landskab.

Med direkte adgang til Umbraco's ekspertise og ressourcer kan vi tilbyde vores kunder enestående support, hurtig fejlfinding og kontinuerlige opdateringer, hvilket sikrer, at deres digitale tilstedeværelse forbliver på forkant med udviklingen.

Umbraco HQ på besøg i Skjern

Ligesom vi suger til os af viden, opdateringer og nyheder fra Umbraco HQ, så beder de også løbende os om input og feedback.

På disse møder har vores Umbraco webudviklere mulighed for at byde ind med ris, ros og forslag til forbedringer eller nye funktioner. Dette giver os en unik mulighed for at være med til at præge fremtidens webudvikling baseret på vores kunders unikke udfordringer. 

Ønsker du vores bud på en Umbraco løsning til din virksomhed?

Peter Glargaard

Direktør og medejer
i Ørskov Gruppen A/S

Peter Glargaard

Send mig en mail
Eller ring 21 22 09 55

Kristoffer Sørensen

Konsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Kristoffer Sørensen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 62

FAQ om Umbraco

Hvad er Umbraco CMS?

Umbraco er et danskviklet Content Management System (CMS), der bruges til at opbygge og administrere websites, webapplikationer og digitale oplevelser.

Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Vælg Umbraco CMS for dets intuitive brugergrænseflade, fleksibilitet og evne til at skabe skræddersyede digitale løsninger. Der kan skeleres op og ned løbende, så du altid har den løsning, som matcher dine behov.

Er Umbraco CMS for alle virksomheder?

Ja! Umbraco CMS er velegnet til virksomheder i alle størrelser og brancher. Det kan tilpasses til at imødekomme forskellige behov, lige fra små blogs til store e-handelswebsteder og komplekse webapplikationer. Umbraco's fleksible natur gør det muligt for virksomheder at vokse og tilpasse sig over tid uden at skulle skifte platform.

Hvad gør Umbraco unikt?

Umbraco adskiller Umbraco sig fra andre CMS'er ved sin fokus på brugervenlighed og fleksibilitet. Umbraco er kendt for sin rene kodebase, sin intuitive redigeringsgrænseflade og sin evne til at tilpasse sig komplekse behov uden behov for tunge tilpasninger.

Er Umbraco nemt at bruge?

Jeps. Umbraco er designet til at være nemt at bruge, selv for dem uden teknisk ekspertise, hvilket gør det til det ideelle valg for både begyndere og eksperter.

Hvordan får jeg support til Umbraco CMS

Vores webudviklere er certificerede Umbraco udviklere. Som Umbraco Platinum Partner har vi adgang til førsteklasses support og kvalitetssikring, hvilket sikrer, at dine webløsninger kører problemfrit og opfylder de højeste standarder for kvalitet og ydeevne.