E-mailmarketing

"Er det ikke lidt gammeldags med nyhedsbreve?" "Jeg læser aldrig de nyhedsbreve, der lander i min indbakke" "Det er ren salgsgas, som ingen gider læse"

Sådan lyder det nogle gange, når vi foreslår vores kunder at bruge e-mailmarketing. Men det er intet mindre end den mest effektive markedsføringskanal, der findes. Måske er du i gang, og kan ikke rigtigt se effekten? Ofte er det små greb, der skal til for at vende indsatsen til din mest indbringende markedføringskanal. 

Det kræver, at dine nyhedsbreve ikke handler om dig og heller ikke så meget om det, du sælger. De skal handle om din modtagers udfordringer og dit bud på en løsning. Der er masser af plads i et nyhedsbrev til at opbygge dit brand og engagere og inspirere modtagerne. Lykkes det, har du en kanal uden grænser for hvor meget, du kan sælge.

Vi elsker at arbejde med følgende e-mailsystemer

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Sådan kan vi hjælpe dig med at optimere din e-mailmarketing

Vi kan hjælpe dig med e-mailmarketing på forskellige måder.

Måske kan du have glæde af en halv dags workshop, hvor vi giver indblik i forskellige kampagnetyper, hvad virker/hvad virker ikke, vi ser på en masse eksempler på indhold, der engagerer dine modtagere, udarbejder kampagneplan og giver feedback på evt. tidligere mailudsendelser. Efter workshoppen er du klædt på til at drible videre selv. 

Vi kan hjælpe dig i gang med at få opbygget en modtagerliste, og et eller flere automatiske flows, så du selv har et godt grundlag at arbejde videre på. Du kan også bruge os til at få løbende, konstruktiv feedback på din indsats. 

Eller du kan lægge hele indsatsen i vores hænder - fra planlægning til indholdproduktion, opsætning, udsendelse og opfølgning.

Vi har ingen standardpakker, for vi oplever, at vores kunder har vidt forskellige behov. Fortæl os om dine, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Hos Ørskov Gruppen kan vi hjælpe dig med email-markedsføring på flere forskellige måder. Lige fra workshops og rådgivning om potentialer og taktik til planlægning, eksekvering og opfølgning.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Lone Kirk Korsgaard

Marketingkonsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Lone Kirk Korsgaard

Send mig en mail
Eller ring 53 34 09 89

Oerskov 250423 0324