Ørskov Gruppens historie

Meget vand er løbet gennem Skjern Å, siden Ørskov Gruppen blev dannet for over 40 år siden. Du kan læse om, hvordan det hele startede her.

Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

Grundlagt af Gunnar Ørskov

Ørskov Gruppen blev grundlagt i 1982 af Gunnar Ørskov. I de første år var det en enmandsvirksomhed med fokus på de forretningsområder, som Gunnar stadig arbejder med i dag – kurser, foredrag og organisationsudvikling.

I 1986 startede Gunnars hustru Annie Ørskov reklamebureaudelen op, og siden da har den del af virksomheden været Ørskov Gruppens hovedbeskæftigelse sammen med tilføjelse af  de nye krav, der opstod i forlængelse af digitalisering fx hjemmesider, webshops og al markedsføring i forbindelse med online aktiviteter.

Ejerkredsen udvides

I 2003 bliver Jesper Skyttegaard, Peter Glargaard og Morten Skovbjerg Ørskov udnævnt til ledelsen af Ørskov Gruppen for året efter at købe 75% af aktierne i virksomheden og dermed eje Ørskov Gruppen sammen med Annie og Gunnar Ørskov.

I 2010 køber Jesper, Peter og Morten de sidste 25%.

Ørskov Gruppen bliver boende på Dommergården i Skjern frem til 2021, hvor de flytter ind i bymidten i nyistandsatte og moderne lokaler sammen med revisionsselskabet Martinsen. Både Martinsen og Ørskov Gruppen har fokus på at skabe et attraktivt miljø for de ansatte og kommende nye medarbejdere med bl.a. en inspirerende kontorindretning, fælles kantine samt fællesrum med dart, poolbord, bordfodbold m.m.  

Ejerkredsen udvides

Kunderne og opgaverne

Det er fortsat de mange langvarige kunderelationer, som kendetegner Ørskov Gruppen. Fokus har altid været at udvikle sig sammen med sine kunder og udvikle kundernes forretning.

Med det fokus og et værdisæt, som bl.a. lover

  • kvalificeret og troværdig sparring
  • ikke at spilde kundernes tid
  • at fungere som et videnscenter
  • at overholde aftaler om pris, kvalitet og levering

er der kunder i Ørskov Gruppen som har været kunder i mere end 25 år.

Kunderne og opgaverne

Vil du vide mere?

Peter Glargaard

Direktør og medejer
i Ørskov Gruppen A/S

Peter Glargaard

Send mig en mail
Eller ring 21 22 09 55

Ørskov 031121 1025