Shoporama webshop

Effektiv e-handels platform, hvor alt er udviklet med henblik på at gøre det nemt at foretage køb, og nemt at tiltrække besøgende.

Shoporama er en e-handels platform udviklet af e-købmænd til e-købmænd

Shoporama giver dig alle muligheder for at kunne drive og optimere din webshop hurtigt og effektivt, både ift. kunder samt søgemaskiner.

hobbygarn.dk

hobbygarn.dk
hobbygarn.dk

nordicantiques.dk

nordicantiques.dk
nordicantiques.dk

inspiri.dk

inspiri.dk
inspiri.dk

skovhaver.dk

skovhaver.dk
skovhaver.dk

superbrugsenskjern.dk

superbrugsenskjern.dk
superbrugsenskjern.dk

Med Shoporama får du værdi

Shoporama er et fremragende shopsystem, og vi er rigtig glade for at arbejde med det. Det er bygget af folk, der har forstand på e-handel, og det kan mærkes. De funktioner du får i Shoporama giver alle sammen god værdi til forretningen – det er derfor de er udviklet.

 

Alt e-købmanden har brug for

Med Shoporama som platform, er man sikker på at få en række af de mest efterspurgte funktioner på en e-handelsløsning, her kan nævnes mail til kunder ved forladte kurve, produkt anmeldelser, relaterede varer, Google Shopping feed og meget mere.

 

Masser af integrationsmuligheder

Ud af boksen understøtter Shoporama blandt andet integration til en lang række systemer indenfor økonomi, kassesystemer, logistikleverandører, e-mail markedsføring mm.. Det bedste af det hele er, at alle funktioner er dækket af det månedlige abonnement.

 

E-handel med raketfart

Hastigheden på din shop betyder noget, ikke blot for dine kunder, men også for din rangering på søgemaskiner. En webshop baseret på Shoporama er i forvejen lynende hurtig, og med vores erfaring og teknikker, får vi klemt lidt ekstra ud af, så din shop bliver endnu hurtigere.

 

En billig Shoporama Basispakke

En billig, hurtig og enkel måde at komme i gang på, er at benytte vores Shoporama Basispakke, der har alle funktioner, som er nødvendige for, at du kan komme i gang med at sælge, selvfølgelig tilpasset til dit brand. Der er masser af muligheder for at udvide skabelonen, og tilpasse den til dine ønsker.

Vores Shoporama Basispakke koster 19.995,-

 

Også som skræddersyet løsning

Der er også mulighed for at få en skræddersyet løsning, hvor du kan få alt nøjagtigt som du ønsker det. Vi sætter en af vores dygtige designere i gang med at lave et design til dig. Herefter implementer vi designet i Shoporama og udvikler den funktionalitet der efterspørges.

 

Vi er Shoporama eksperter

Som officiel Shoporama designpartner er vi godkendt og anbefalet af Shoporama til at designe og udvikle e-handelsløsninger til Shoporama. Vores udviklere og designere har den nødvendige tekniske viden og indsigt, og holder sig opdateret, så vi tør godt at kalde os for Shoporama eksperter.

Lyder det interessant? Så kontakt Kristoffer, så kan han fortælle dig mere.

Kristoffer Sørensen

Konsulent
i Ørskov Gruppen A/S

Kristoffer Sørensen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 62

Oerskov 250423 0631