Umbraco med Umbraco Commerce

Det må siges at være et match made in heaven. Faktisk så godt et match at Umbraco opkøbte Umbraco Commerce (tidligere Vendr), så det nu er en fuldt integreret del af Umbraco organisationen.

Umbraco med Umbraco Commerce - En fleksibel og skræddersyet e-commerce løsning

 

Vi er specialiseret I at skabe skræddersyede, brugervenlige webløsninger med Umbraco og Umbraco Commerce. Et af de mest fleksible og pålidelige CMS-systemer på markedet. Faktisk var vi et af de første bureauer i verden til at bygge løsninger på Umbraco Commerce, da systemet stadig hed Vendr og var udviklet af Mats Brailsford.

Vores team af dedikerede og certificerede Umbraco-udviklere er eksperter i at integrere Umbraco Commerce og levere effektive e-handelsløsninger til vores kunder.

fukbh.dk

fukbh.dk
fukbh.dk
Oerskov.Library.ValueConverters.Headline
Oerskov.Library.ValueConverters.Headline

5 grunde til at vælge Umbraco med Umbraco Commerce

  1. Fuldt integreret med Umbraco: Umbraco Commerce er udviklet til Umbraco, hvilket sikrer en helstøbt brugeroplevelse. Denne integration betyder, at du kan udnytte Umbracos stærke content management-funktioner samtidig med, at du håndterer al e-handelsfunktionalitet.

  2. Fleksibilitet og tilpasning: Med Umbraco Commerce kan vi skræddersy din e-handelsløsning til nøjagtigt at matche dine unikke forretningsbehov og krav. Uanset om det drejer sig om tilpasning af produktkataloger, prisstrukturer eller kundeoplevelser, tilbyder platformen den nødvendige fleksibilitet.

  3. Skalerbarhed: Umbraco Commerce kan skaleres til din virksomhed og din virksomheds udvikling, hvilket gør det til et ideelt valg for både små virksomheder og store virksomheder. Du er sikret, at din forretning ikke vokser ud af e-handelsplatform.

  4. Stærkt community: Umbraco er Open Source og har et stort og engageret community, hvilket betyder, at du kan drage fordel af den udvikling og vækst der både kommer fra Umbraco og fra det frivillige community. 

  5. Høj sikkerhed: Sikkerhed er afgørende for e-handelsplatforme. Umbraco Commerce drager fordel af Umbracos robuste sikkerhedsfunktioner.

Se et sneak peek af Umbraco Commerce her

Integrer jeres ERP ind i Umbraco Commerce

Selvom Umbraco Commerce leverer en brugeroplevelse i særklasse, vælger mange at integrere deres Umbraco Commerce løsninger med deres ERP. Det betyder, at den primære drift af webshoppen foregår fra ERP systemet, hvor produkterne oprettes, og ordrerne håndteres. 

Der kan være nogle informationer og oplysninger, som ERP systemet ikke kan håndtere, som fx produktbilleder og længere produktbeskrivelser, som derfor skal oprettes i Umbraco Commerce. Ligesom almindeligt content, som nyheder, blogs og generelle tekstsider oprettes i Umbraco. 

Alt dette afhænger også af det setup, I har i jeres nuværende ERP. Derfor skal der være et samarbejde mellem jer, os og evt. jeres ERP leverandør ift. at finde frem til en integrationsløsning, som matcher jeres forretning og arbejdsgange. 

Vi har erfaring med integrationer til følgende ERP-systemer

Har du behov for at få opgraderet din Umbraco løsning, så kontakt os gerne. Vi anbefaler, at man løbende får opdateret sin Umbraco løsning - både for at få glæde at de seneste nye features, men også pga. performanceoptimeringer og rettelser af potentielle sikkerhedsrisici.

Michael Nielsen

Teknologiansvarlig
i Ørskov Gruppen A/S

Michael Nielsen

Send mig en mail
Eller ring 26 31 33 61

Ørskov 031121 1005